Cash2you

hemsidan


Lånebelopp: 3000-15000 kr utan borgen eller säkerhet.
Ålder: Minst 20 år och upp till 75 år
Årsinkomst för lån: Du har deklarerad inkomst av tjänst eller pension.
Övriga lånekrav: Kan få lån trots betalningsanmärkning, men får inte vara föremål för skuldsanering, försatt i konkurs eller stå under förvaltarskap.
Avgift låneansökan: N/A
Ränta: Effektiv på lånebelopp
Återbetalning: 1-5 år
Så ansöker du: Direkt på hemsidan. Legitimera ansökan med Bank-ID eller underskrift.

Öppettider Kundtjänst:
Vardagar
9.30-12.00 och 13:30-16:00
Info om Cash2you:
Idén bakom Cash2you:s lån är att erbjuda små, säkra lån men till en lite längre återbetalningsperiod. Dessutom har man strukit alla extraavgifter och kostnader, och det enda du betalar är sålunda effektiv ränta på lånet.

Har du tagit ett snabblån tidigare så vet du att återbetalningsperioden oftast handlar om ett par månader, ibland veckor. Vanligast är någonstans mellan 30-90 dagar.

Hos Cash2you har du mycket längre tid på dig att betala ditt lån. Du kan nämligen välja att amortera lånet mellan 1 till 5 år.

En annan sak som skiljer Cash2you från flera andra kreditföretag som sysslar med snabblån, är att här kan du låna upp till lite större belopp, maxlånet ligger på 15000 kr. På så vis fyller denna kreditgivare ett slags behov som ligger någonstans mellan mikrolånen och de ”vanliga” blancolånen.

Vad gäller själva kreditprövningen så används en så kallad individuell metodik. Bland annat så innebär detta att även om du har en betalningsanmärkning eller har haft ett tidigare skuldsaldo hos Kronofogden, så kan du ändå få låna. Det viktigaste är att du har en ekonomi som just nu klarar av ett lån från Cash2you. Givetvis så accepterar de inte att du just nu är föremål för skuldsanering, står under förmyndarskap, eller är försatt i konkurs.

Omdöme

Har du lånat pengar av Cash2you? Din åsikt är viktig för oss och andra konsumenter! Lämna ett omdöme mellan 1-10 stjärnor här nedanför. 1 Stjärna = Uselt, 10 stjärnor = Bästa Långivaren Någonsin!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.3/10 (6 votes cast)

Du kan även lämna ett skriftlig omdöme via formuläret på sidan kontakta oss. Glöm inte att ange vilken kreditgivare som omdömet gäller.

Fler alternativ:
logo_pengos

Cash2you, 9.3 out of 10 based on 6 ratings