Mobillån.se


– Lånebelopp: 1000-5000 kr utan borgen eller säkerhet.
– Ålder: Minst 18 år (svensk medborgare)
– Minsta årsinkomst för lån:50 000 kr
– Övriga lånekrav: Inga betalningsanmärkningar.
– Avgift låneansökan: 30 kr (+ vanlig SMS-taxa)
– Ränta från: 0 kr (För nya kunder.)
-Återbetalning: : 30 dagar
– Så ansöker du: SMS eller via hemsidan.

Öppettider Kundtjänst:
mån-fredag: 10.00 -19.00
lördagar, söndagar: Stängt
Info om Mobillan.se:
Mobillån i Sverige AB är en etablerad långivare som erbjuder sms-lån till privatpersoner i Sverige. Mobillån var också poinjärer i Sverige för just sms-lån. Många känner säkert igen företaget från den ihärdiga och underbara radiokampanjen ”sms:a-låna” som rullade under en lång tid i mitten på 2000-talet. En del ”experter” i mediabranschen hävdar faktiskt att det var tack vare denna kampanj som mikrolån och sms-lån blev en populär låneform.

Vi håller till viss del med om detta, vi minns kampanjen mycket väl, men vill inflika att sms-lån och företaget framförallt har blivit populärt eftersom det finns ett enormt behov av dessa tjänster. Eftersom Mobillån Sverige AB var en av de första aktörerna på den svenska marknaden är de också sannolikt landets mest erfarna företag inom sitt segment.

Och det märks faktiskt. Bra erbjudanden, schyssta och lättbegripliga lånevillkor, snabba besked och trevlig kundsupport är bara några av motiven till att välja Mobillan.se när du behöver ett mikrolån. Ett annat mycket mycket viktig faktor är tryggheten. Här lånar du från ett företag som funnits sen ”SMS-lånens begynnelse”, vilket borgar för säkra, prisvärda lån alla dagar i veckan.

Omdöme av Mobillån

Har du lånat pengar av Mobillån? Din åsikt är viktig för oss och andra konsumenter! Lämna ett omdöme mellan 1-10 stjärnor här nedanför. 1 Stjärna = Uselt, 10 stjärnor = Bästa Långivaren Någonsin!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.7/10 (20 votes cast)

Du kan även lämna ett skriftlig omdöme via formuläret på sidan kontakta oss. Glöm inte att ange vilken kreditgivare som omdömet gäller.

Mobillån.se, 8.7 out of 10 based on 20 ratings

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*