Nanokredit


– Lånebelopp: 1000-10000 kr utan borgen eller säkerhet.
– Ålder: Minst 20 år (svensk medborgare).
– Minsta årsinkomst för lån: Deklarerad inkomst.
– Övriga lånekrav: Inga betalningsanmärkningar
– Avgift låneansökan: 0 kr (vanlig SMS-taxa)
– Ränta från: 0 kr (första lånet!)
– Återbetalning: 30-90 dagar
– Så ansöker du: SMS eller på Nanokredits hemsida.

Öppettider Kundtjänst:
mån-fredag: 10-17 (lunchstängt 12-13)
lördagar, söndagar: stängt
Info om Nanokredit
Nanokredits affärsidé är att erbjuda snabba, ärliga lån befriande från administrativt krångel. Ett fundament i Nanokredits verksamhet är det innovativa tänkandet samt kundfokus. Målsättningen att att det ska vara enkelt, tryggt och bekvämt att låna hos Nanokredit. En stor motivation att vända sig till Nanokredit för mikrolån är enligt vår mening just snabbheten. Här får du besked på din kreditansökning omgående, och det är lätt att förstå och räkna ut den totala kostnaden för lånet. Nanokredit har också, i jämförelse med många andra långivare, en bred repetoar av lånetjänster. Mikrolånen ligger på mellan 1000-10 000 kr och återbetalningstiden sträcker sig upp till hela 90 dagar. En bevis på att Nanokredit verkligen strävar efter att bygga mer långsiktiga relationer med sina kunder är deras rabattsystem. Som återkommande kund får du nämligen rabatt på lånen och mer fördelaktig ränta.

Omdöme av Nanokredit Snabblån

Har du lånat pengar av Nanokredit? Din åsikt är viktig för oss och andra konsumenter! Lämna ett omdöme mellan 1-10 stjärnor här nedanför. 1 Stjärna = Uselt, 10 stjärnor = Bästa Långivaren Någonsin!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.2/10 (19 votes cast)

Du kan även lämna ett skriftlig omdöme via formuläret på sidan kontakta oss. Glöm inte att ange vilken kreditgivare som omdömet gäller.

Nanokredit , 8.2 out of 10 based on 19 ratings

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*