Pengos Minilån


– Lånebelopp: 500-4000 kr utan borgen eller säkerhet.
– Ålder: Minst 20 år (folkbokförd i Sverige)
– Minsta årsinkomst för lån:Individuell bedömning
– Övriga lånekrav: Kan få lån trots betalningsanmärkning
– Avgift låneansökan: 30 kr (+ vanlig SMS-taxa)
– Ränta från: 0 kr
– Återbetalning: : 15 – 30 dagar
– Så ansöker du: SMS, Pengos hemsida eller via en App.

Öppettider Kundtjänst:
mån-fredag: 9 -18
lördagar, söndagar: 10-16
Info om Pengos:
Pengos är idag ett av de största kreditföretagen i segmentet för små snabblån. Pengos har sin bas i Göteborg och har bedrivit låneverksamhet för mikrolån på nätet sedan 2007.

Pengos affärsidé inriktar sig på att erbjuda tillfälliga lån till små belopp för att bistå ett tillfälligt behov av pengar. Det finns flera anledningar att välja Pengos när du behöver låna pengar snabbt. Dels är det mycket enkelt att ansöka – antingen via hemsidan, sms eller via en speciell APP som Pengos hjälper dig att ladda ner. lån trots betalningsanmarkningPengos har dessutom en synnerligen professionell och schysst kreditprövning. Som du säkert känner till så kan en betalningsanmärkning vara ett hinder för att få lån. Många andra kreditgivare för snabblån säger blankt nej om du har en betalningsanmärkning. Men inte Pengos. Här tillämpas istället en individuell prövning där vare sig avsaknaden av inkomst eller betalningsanmärkningar behöver betyda ett nej. En annan anledning att välja Pengos är deras konkurrenskraftiga räntor: du kan till och med långa pengar utan att betala någon ränta alls!

Omdöme av Pengos Minilån

Har du lånat pengar av Pengos Minilån? Din åsikt är viktig för oss och andra konsumenter! Lämna ett omdöme mellan 1-10 stjärnor här nedanför. 1 Stjärna = Uselt, 10 stjärnor = Bästa Långivaren Någonsin!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.7/10 (12 votes cast)

Du kan även lämna ett skriftlig omdöme via formuläret på sidan kontakta oss. Glöm inte att ange vilken kreditgivare som omdömet gäller.

Videoguide – Så lånar du pengar direkt på Pengos Minilån

Här följer en video som visar hur du går tillväga för att ansöka om snabblån på Pengos Minilån, och få besked direkt på skärmen inom ett par minuter.

Fler alternativ:

Lånegivare Lånebelopp Lånetid Ränta/Avgifter
1000-10000 kr 30-90 dgr Från 0 kr ANSÖK! Mer Info >
1000-6000 kr 30 dagar Från 0 kr ANSÖK! Mer Info >
1000-5000 kr 30 dagar Från 0 kr ANSÖK! Mer Info >
Pengos Minilån, 8.7 out of 10 based on 12 ratings
0 comments on “Pengos Minilån
2 Pings/Trashbacks för "Pengos Minilån"
  1. Kreditscoring skriver:

    […] Dock finns det givetvis några enskilda faktorer som spelar stor roll i bedömningen. En är din årskomst, en annan är din betalningshistorik, det vill säga hur du har skött dina skulder och lån sen tidigare. En eller flera betalningsanmärkningar ger förstås minus i kreditscoringen: i vissa fall är betalningsanmärkningar helt avgörande, och innebär att även om din kreditscoring är ok i övrigt, så får du ändå inte låna några pengar. För dig som har betalningsanmärkningar finns det som tur är långivare som accepterar betalningsanmärkningar, gällande mikrolån kan du exempelvis prova hos Meddelandelån eller Pengos Snabblån. […]