Risicum


– Lånebelopp: 1000-10 000 kr utan borgen eller säkerhet.
– Ålder: Från 20 år
– Minsta årsinkomst för lån: 24 000 kr.
– Övriga lånekrav: Inga betalningsanmärkningar hos Kronofogden.
– Ränta från: 50 kr.
– Återbetalning: 30-90 dagar (extra dagar är möjliga.)
– Så ansöker du: SMS eller via hemsidan.

Öppettider Kundtjänst:
Telefontid vardagar: 8 -16
Öppettider: mån-sön, 8-21

Info om Risicum Snabblån
Risicums service för mikrolån sover aldrig. Med en kundtjänst som finns tillgänglig för låneansökningar alla veckans dagar är Risicum en given resurs för dig som behöver låna pengar snabbt. En annan faktor bakom Risiscums popularitet som lånegivare – företaget har idag serverat över 130 000 personer med snabblån! – är den stora bredden på tjänster. Hos Risicum kan du låna mellan tusen och tiotusen kronor och ju mer du lånar desto längre blir återbetalningstiden. För de lite högre lånen har du 90 dagar på dig att betala tillbaks lånet, men du kan även förlänga tiden ytterligare mot en avgift.

Det är tryggt att låna hos Risicum – och väldigt enkelt. Lämnar du dina uppgifter på Internet är det gratis att ansöka och Risicum betalar ut pengar alla dagar i veckan, måndag till söndag mellan 7-22.00.

Omdöme av Risicum Mikrolån Snabblån

Har du lånat pengar av Risicum? Din åsikt är viktig för oss och andra konsumenter! Lämna ett omdöme mellan 1-10 stjärnor här nedanför. 1 Stjärna = Uselt, 10 stjärnor = Bästa Långivaren Någonsin!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.6/10 (8 votes cast)

Du kan även lämna ett skriftlig omdöme via formuläret på sidan kontakta oss. Glöm inte att ange vilken kreditgivare som omdömet gäller.

Risicum, 6.6 out of 10 based on 8 ratings

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*