SMSkredit


– Lånebelopp: 1000-5000 kr utan säkerhet.
– Ålder: Minst 18 år + svensk medborgare.
– Minsta årsinkomst för lån: 50 000 kr.
– Övriga lånekrav: Inga betalningsanmärkningar, inget skuldsaldo hos Kronofogden.
– Avgift låneansökan: 30 kr + vanlig SMS-taxa.
– Ränta från: 0 kr (för nya kunder!)
– Återbetalning: 30 dagar.
– Så ansöker du: SMS eller på hemsidan.

Öppettider Kundtjänst:
mån-fredag: 10.00 -19.00
lördagar, söndagar: stängt
Info om SMSKredit
SMS Kredit är ett svenskt företaget med säte i Stockholm som erbjuder fördelaktiga och enkla snabblån till kunder i Sverige och på den internationella marknaden. En av SMSkredits styrka som långivare ligger, enligt vår mening, i den raka, enkla kommunikationen av villkor, räntor, kostnader och, inte minst, hur man går tillväga för att ansöka om ett snabblån. Att SMSkredit därtill har väldigt konkurrenskraftiga räntor och bra erbjudanden gör knappast saken sämre. SMSkredit behandlar alltid din ansökan omedlebart förutsatt att du skickar in den under ordinarie öppettider – och så fort du fått din låneansökan godkänd förs pengarna in på ditt konto. Om du ansöker utanför de vanliga öppettiderna kommer din ansökan att behandlas direkt på morgonen nästkommande vardag. SMSkredit gör alltid en kreditundersökning av din betalningshistorik när du ansöker, med denna kommer inte att synas hos UC (Upplysningscentralen för kreditbedömningar).

Omdöme av SMSkredit Smslån & Mikrolån

Har du lånat pengar av SMSkredit? Din åsikt är viktig för oss och andra konsumenter! Lämna ett omdöme mellan 1-10 stjärnor här nedanför. 1 Stjärna = Uselt, 10 stjärnor = Bästa Långivaren Någonsin!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.3/10 (8 votes cast)

Du kan även lämna ett skriftlig omdöme via formuläret på sidan kontakta oss. Glöm inte att ange vilken kreditgivare som omdömet gäller.

SMSkredit, 7.3 out of 10 based on 8 ratings

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*