Smslån, mikrolån

MikrolånVälkommen till den ultimata guiden för mikrolån och smslån på nätet! Att ansöka om ett mikrolån är enkelt. Har du bråttom att få in pengarna på kontot rekommenderar vi att du tar ett så kallad smslån. På den här sidan har vi samlat allt du behöver veta för att ta välgrundade beslut vid smslån och mikrolån. Här finns även en hel del för dig som bara vill läsa på och skaffa mer kunskap om denna typ av lån.

Topplista med bästa Sms-lånen och mikrolånen

För det första: hur hittar man nätets bästa smslån och mikrolån? Jo, här nedanför har vi samlat våra besökares omdömen om de bästa kreditföretagen för just mikrolån – och samtliga är möjliga att ansöka om via din mobiltelefon! Här hittar du flera olika lånebelopp, ett brett spektrum av återbetalningstider och ränteförutsättningar. Är du ny kund erbjuder dessutom flera av kreditföretagen det första lånet helt gratis, det vill säga utan ränta. Titta i listan, jämför alternativen, och ansök om det mikrolån via sms som passar dig bäst. Blir din ansökan godkänd under låneföretagets öppettider har du stora chanser att få in pengarna på ditt konto inom ett par minuter. (Och glöm inte att surfa tillbaka hit och röst/lämna ett omdöme du med!)

Lånegivare Lånebelopp Lånetid Ränta/Avgifter
500-4000 kr 15-30 dgr Från 0 kr ANSÖK! Mer Info >
3000-15000 kr 1-5 år Effektiv ANSÖK! Mer Info >
1000-8000 kr 30-90 dgr Från 0 kr ANSÖK! Mer Info >
1000-5000 kr 30 dagar Från 0 kr ANSÖK! Mer Info >
1000-5000 kr 30 dagar Från 30 kr ANSÖK! Mer Info >
1000-5000 kr 30 dagar Från 250 kr ANSÖK! Mer Info >
1000-10 000 kr 30-90 dgr Från 250 kr ANSÖK! Mer Info >
1000-3000 kr 30 dagar Från 300 kr ANSÖK! Mer Info >
1000-10000 kr 30-90 dgr Från 0 kr ANSÖK! Mer Info >
5000-25000 kr 12-60 mån N/A ANSÖK! Mer Info >

3 Kreditföretag som accepterar smslån med betalningsanmärkning

För dig som har betalningsanmärkningar kan det vara svårt att få lån; även mikrolån och smslån. Men det finns företag som accepterar betalningsanmärkningar, företag som bedömer din betalningsförmåga (din kreditscoring) utifrån andra kriterier.

Vi rekommenderar att du vänder dig till följande företag vid en sådan situation:

Så gör du!

sms lånFör dig som aldrig har tagit ett smslån tidigare tänkte vi bara kort beskriva processen i generella termer. Varje kreditföretag har sina egna rutiner för låneansökningar, men grunddragen brukar vara desamma.
1. Du börjar med att skicka en text (exempelvis ”Mikrolån”) till ett telefonnummer som kreditföretag anger.
2. Strax får du ett sms i retur som bekräftar din ansökan och ger dig instruktioner om hur du går vidare. Exempelvis skickar kreditföretaget en länk som tar dig till ett låneformulär, där du fyller i dina personuppgifter.
3. När din ansökan är klar så är det bara att invänta låneföretagets besked.
4. Om du blir godkänd så betalas dina pengar till angivet konto.

Inte så svårt, eller hur?

Förklaring ord och begrepp

Det finns en hel uppsjö av ekonomiska begrepp och termer som omgärdar marknaden för lån: inte mist smslån och mikrolån. Har du har svårt att förstå vissa uttryck så rekommenderar vi att du kikar runt i vår ordlista. Vår ambition är att förklara komplicerade ekonomiska begrepp på ett sätt så att alla kan förstå syftet med dem. Om du funderar på att ta ett lån så är det viktigt att förstå vad för slags låneavtal du ingår. Och då behöver du också förstå ”språket” och de termer som kreditgivarna och bankerna använder sig av. Funderar du över begrepp som vår ordlista inte täcker? Då kan du kontakta oss med din fråga.

Vanliga frågor

Vi har också samtliga vanliga frågor om mikrolån och mobillån i vår FAQ. Här reder vi bland annat ut vem som får låna pengar via ett smslån, vid vilken tillfällen du absolut INTE ska ta en mikrolån och hur man får den bästa räntan på sitt lån.

0 comments on “Smslån, mikrolån
10 Pings/Trashbacks för "Smslån, mikrolån"
 1. Blancolån skriver:

  […] Mikrolån […]

 2. […] Mikrolån […]

 3. Borgen skriver:

  […] Mikrolån […]

 4. Styrränta skriver:

  […] Mikrolån […]

 5. Kreditscoring skriver:

  […] Mikrolån […]