Vivus snabblån


– Lånebelopp: 1000 -6000 kr utan borgen eller säkerhet.
– Ålder: Minst 19 år (svensk medborgare)
– Minsta årsinkomst för lån: 24 000 kr
– Övriga lånekrav: Ej betalningsanmärkning + svenskt bankkonto.
– Avgift låneansökan: 0 kr (vanlig SMS-taxa)
– Ränta från: 0 kr* (*nya kunder)
-Återbetalning: : 30 dagar
– Så ansöker du: SMS eller på Vivus hemsida.

Öppettider:
mån-fredag: 08:00-21:00
lördagar, söndagar: 10:00-18:00
Info om Vivus.se:
Vivus.se är en av Sveriges ledande aktörer inom nischen för snabblån – dessutom är Vivus en långivare med internationell rutin med verksamhet i bland annat Finland och Lettland. Affärsidén är att erbjuda sina kunder snabba och säkra lån i flera olika belopp. Hos Vivus.se är det med andra ord inga problem, förutsatt att du uppfyller företagets krav på kreditvärdighet, att få ett snabblån förläng snabblånutan säkerheter, garantier och krånglig formalia. En sak som skiljer Vivus från de flesta andra kreditföretag som sysslar med snabblån är möjligheten att senarelägga återbetalningen av snabblånet genom så kallade tilläggsavgifter. Du kan förlänga lånet hur många gånger som helst och skjuta upp förfallodatumet till ett senare tillfälle vid behov. Du förlänger ditt lån med 30 dagar i taget.

Omdöme av Vivus Snabblån

Har du lånat pengar av Vivus Snabblån? Din åsikt är viktig för oss och andra konsumenter! Lämna ett omdöme mellan 1-10 stjärnor här nedanför. 1 Stjärna = Uselt, 10 stjärnor = Bästa Långivaren Någonsin!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.1/10 (14 votes cast)

Du kan även lämna ett skriftlig omdöme via formuläret på sidan kontakta oss. Glöm inte att ange vilken kreditgivare som omdömet gäller.

Vivus snabblån, 8.1 out of 10 based on 14 ratings

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*